Szkolenia z Google Analytics, Google Tag Managera i Optymalizacji Konwersji 13-16 marca 2017, WARSZAWA

Specjaliści z Conversion trenerami Akademii Google Partners

Trenerzy Conversion dołączyli do grona trenerów Akademii Google Partners. Program szkoleń obejmuje instalację, konfigurację i wykorzystanie możliwości narzędzia Google Analytics.

Trenerzy są nie tylko doświadczonymi szkoleniowcami, ale także ekspertami z dziedziny analityki internetowej – co potwierdza uzyskany przez firmę Conversion status certyfikowanego partnera Google Analytics. Dlatego uczestnicy oprócz zagadnień teoretycznych poznają praktyczne wykorzystania Google Analytics w codziennej pracy, np. dzięki prezentowanym case study.

Trenerzy Conversion mają już za sobą pierwsze szkolenia: w Warszawie i Gdańsku.

„Do tej pory przeszkoliliśmy ponad 200 uczestników. A przed nami jeszcze 6 spotkań Akademii. Cieszymy się, że mamy możliwość dzielić się naszą wiedzą i doświadczeniem oraz promować analitykę internetową na tak szeroką skalę” – mówi Mariusz Michalczuk, trener Conversion.

Akademia Google Partners to cykl bezpłatnych szkoleń organizowanych w całej Polsce dla członków programu Google Partners. Szkolenia przygotowywane są z myślą o specjalistach indywidualnych i pracownikach agencji SEM: mają wspierać rozwój branży i umożliwiać podnoszenie kwalifikacji w zakresie marketingu internetowego oraz wykorzystania produktów takich jak Google Analytics, Google AdWords oraz YouTube

Przeczytaj jak Limango Polska wykorzystuje potencjał analityki internetowej w swojej organizacji.

// 2 dpd testowe PO do wyrzucenia po 20.10.2016